Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Betaalmogelijkheden

Hollandsebedden maakt het je graag eenvoudig en biedt daarom meerdere betaalmethoden aan.

Via Mollie bieden wij diverse volledig beveiligde betaalmogelijkheden:

  • Rembours (contant of pin bij aflevering)
  • iDEAL
  • Credit Card (Visa, Mastercard)
  • PayPal
  • Bancontact
  • SEPA Incasso
  • Apple Pay
  • Sofort
  • Giropay

iDeal

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank.

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode in Nederland. Betalingen zijn mogelijk via de 10 grote banken van Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, Bunq, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en van Lanschot. 

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. iDEAL is het systeem dat direct koppelt aan je internetbankierprogramma bij een online aankoop.

Om gebruik te maken van iDEAL hoef je je niet te registreren, bestanden te downloaden of een account aan te maken. Je rekent snel en gemakkelijk af in de vertrouwde internet betaalomgeving van je eigen bank.

Betalen zoals je eigenlijk al gewend bent. Je betaalt niets extra’s.

Creditcard (MasterCard en Visa)

Een andere veel gebruikte online betaalmogelijkheid is het betalen via je creditcard. Deze methode is snel en eenvoudig.

De betaling wordt verwerkt als iedere andere creditcard betaling. Iedere transactie wordt direct verwerkt via SSL. Dit staat voor Secure Sockets Layer en betekent dat de overdracht van creditcardgegevens beveiligd plaats vindt.

Online betalen werkt als volgt: je vult de volgende gegevens in: de creditcardmaatschappij (MasterCard of Visa), het  creditcardnummer, de naam op de creditcard, de vervaldatum en de driecijferige veiligheidscode (op de achterkant van de creditcard), ook wel CVC code genoemd.

Vervolgens worden deze gegevens beveiligd doorgestuurd, waarna het autorisatie proces van start gaat. Naast een betaling met iDEAL is dit een snelle manier van betalen waardoor je je bestelling snel in huis hebt.

Betalen bij aflevering

Indien u kiest voor levering onder rembours, dan betaalt u uw bestelling op het moment van aflevering. U betaalt het aankoopbedrag rechtstreeks aan de chauffeur van de bezorgdienst op het moment dat u de bestelling in ontvangst neemt.

Dit kan zowel contant als met pin betaald worden.

Add to cart