Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Hoe kunnen wij je verder helpen?

Bij de aankoop van een nieuw bed, matras of boxspring is het fijn als iemand met kennis van het vak met je meedenkt.

Onze slaapadviseurs voorzien je graag van gespecialiseerd en persoonlijk advies. Je kunt er altijd terecht voor al je vragen over je bestelling, levering, productvragen of eventuele klachten. Wij gaan samen met jou op zoek naar de oplossing die jou het beste past.

Onze slaapadviseurs staan voor je klaar, want thuis maak je samen!

Let op! Vanwege de maatregelen die we door de huidige situatie moeten treffen kan het langer duren je geholpen word door onze professionele slaapadviseurs.

Hoe neem ik contact op?

Wil je contact opnemen met onze klantenservice? Je kunt altijd kijken of het antwoord op je vraag tussen de veelgestelde vragen staat.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij, neem dan contact op via de live chat. Of je kunt bereiken door te bellen naar: +31 6 11254128.

Onze openingstijden:
Maandag en woensdag t/m vrijdag: 10:00 – 17:00
Zaterdag: 10:00 – 14:00
Dinsdag en zondag: gesloten

Uiteraard kun je ook via de contactformulier hieronder of via de e-mail info@hollandsebedden.nl altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven.

Contactformulier

Omdat we willen dat u als klant tevreden bent, bieden we alleen hoge kwaliteit in combinatie met de best mogelijke service. Wij nemen uw vragen, opmerkingen en klachten serieus en behandelen deze naar tevredenheid. We leren van elke klacht en doen er alles aan om onze service te verbeteren.

Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen. Onze slaapadviseurs proberen binnen 5 werkdagen te reageren.

    Add to cart