Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Over HollandseBedden.nl

Bij Hollandsebedden snappen we heel goed dat je niet wilt kiezen tussen betaal, mooi of comfortabel. Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het comfortabele en luxe gevoel van een boxspring te ervaren.

Met meer dan 20 jaar ervaring in het vak kunnen we zeggen dat we zeer ervaren zijn in het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Dankzij onze unieke formule kunnen wij absolute topkwaliteit leveren voor een hele scherpe prijs. Zonder tussenkomst van winkels en groothandels besparen wij, maar ook onze klanten grote kosten!

Wij werken rechtstreeks met de fabrikant en geloven in lokale productie. Dankzij onze ruime ervaring produceren wij onze hoogwaardige producten gewoon hier, in Nederland. Met onze aanpak helpen we zo de circulaire economie in ons land verder vooruit.

Assortiment

Bij Hollandsebedden vind je een breed en snel groeiend assortiment. Ons assortiment bestaat uit: boxsprings, matrassen, toppers & accessoires.

Wij vinden dat iedereen de mogelijkheid moet hebben om het comfortabele en luxe gevoel van een boxspring te ervaren. Wij staan voor comfort. Comfortabele producten voor een comfortabele prijs die je ook nog eens op een comfortabele manier kan bestellen.

Wij hebben een product configurator ontwikkeld waar je gemakkelijk je droomboxspring kan samenstellen. Zo kies je bijvoorbeeld uit diverse kleuren, afmetingen, hoofdborden en nog veel meer.

Zo ben je altijd verzekerd van een boxspring die perfect past bij jouw smaak en interieur. 

Klantenservice

Bent je net als al onze klanten gesteld op een goed advies en uitmuntende service wanneer je op zoek gaat naar een nieuwe boxspring? Dan ben je bij ons op het juiste adres.

Wij bieden een totale slaapbeleving. Dit wil zeggen dat wij van gratis online advies en inspiratie tot aan de bezorging er voor zorgen dat je tevreden bent. Onze klantenservice staat altijd paraat voor al uw vragen en/of opmerkingen.  Zo ben je altijd verzekerd van optimale service en het beste advies door onze slaapadviseurs.

Add to cart