Klantenservice

Hoe kunnen we je helpen?

Retourneren

Wij bezorgen al onze boxspring GRATIS in heel Nederland en Vlaams-België. Helaas kunnen we op de Waddeneilanden niet leveren. 

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren, mits het product nog in goede staat is. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd inclusief de verzendkosten

Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hollandsebedden.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Klachten

Omdat we willen dat u als klant tevreden bent, bieden we alleen hoge kwaliteit in combinatie met de best mogelijke service. Wij nemen uw vragen, opmerkingen en klachten serieus en behandelen deze naar tevredenheid.

We leren van elke klacht en doen er alles aan om onze service te verbeteren. Toch kan het zo zijn dat je een klacht hebt over een artikel of over onze dienstverlening.

Daarom raden wij u aan om met een klacht over een product een e-mail te sturen naar: info@hollandsebedden.nl  Zet in deze e-mail een paar duidelijke foto’s en een omschrijving van de klacht.

Vervolgens nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op om tot een passende oplossing te komen. Mochten wij er aan de hand van de foto’s niet uitkomen dan zullen wij u vragen het artikel naar ons op te sturen.

Bij een klacht kijken wij altijd naar de garantiebepalingen, zoals omschreven in de algemene voorwaarden, die op uw klacht van toepassing zijn.

Staat het antwoord op je vraag er niet bij, neem dan van maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 22:00 uur en op zaterdag van 09:00 uur tot 18:00 uur contact op via de live chat.

Bellen kan op werkdagen tussen 09.00 uur en 17.30 uur. Het nummer is +316 11254128.

Uiteraard kun je ook via de contactformulier hieronder of via de e-mail info@hollandsebedden.nl altijd vragen en/of opmerkingen doorgeven.

Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden u aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@hollandsebedden.nl.

Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om uw geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr.

Wanneer uw klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het u vrij om uw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.’

Contactformulier

Omdat we willen dat u als klant tevreden bent, bieden we alleen hoge kwaliteit in combinatie met de best mogelijke service. Wij nemen uw vragen, opmerkingen en klachten serieus en behandelen deze naar tevredenheid. We leren van elke klacht en doen er alles aan om onze service te verbeteren.

Vul het formulier hieronder in om contact met ons op te nemen. Onze slaapadviseurs proberen binnen 5 werkdagen te reageren.

    Add to cart